Hoge Kwaliteiten: Onze troef

Particulier, bedrijf of overheid? Desdalex Advocaten in Antwerpen begeleidt u op maat, in alle discretie en met de grootste nauwkeurigheid. U kunt bij ons terecht voor zowat elk juridisch probleem.

Door goed naar u te luisteren, garanderen we u een optimale juridische dienstverlening. Wederzijds inzicht en vertrouwen zijn immers essentieel voor een goede samenwerking tussen advocaat en cliënt. Dat u ons vlot kunt bereiken via telefoon of chat, is een éxtra voordeel. Ook een afspraak met uw advocaat maakt u snel en eenvoudig via onze online-afsprakenkalender.

Kortom, bij Desdalex Advocaten krijgt u vlot en efficiënt een gepaste oplossing voor uw zaak.

Onze troeven.

Persoonlijke aanpak en grote luisterbereidheid

De vertrouwensband tussen advocaat en cliënt is doorslaggevend voor een goed resultaat. Dit vertrouwen groeit alleen als we aandachtig naar u luisteren. Zo kunnen we uw juridisch probleem helder analyseren. Bij voorkeur overleggen en bemiddelen we. Evengoed verdedigen we uw zaak met overtuiging voor de rechter.

Deskundig en up-to-date

Recht en samenleving veranderen in ijltempo. Ook advocaten moeten hierop voorbereid zijn. Precies daarom scholen onze advocaten zich voortdurend bij, zodat onze kennis up-to-date blijft. U kunt bijgevolg rekenen op experten die volledig mee zijn met de jongste regelgeving, rechtspraak en rechtsleer.

Rechttoe rechtaan en helder

Het recht is vaak complex. Bij een juridisch probleem, leggen we alle mogelijke opties aan u voor. We adviseren en begeleiden u, zodat u keuzes maakt die aansluiten bij uw noden en wensen. Door helder te communiceren en uw vragen in mensentaal te beantwoorden, helpen we u om de juiste weg in te slaan.

Élke dag eerstelijnsadvies via telefoon én online

Wilt u een vraag stellen? Dan kunt u met ons chatten van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur. U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken, ook op feestdagen en in het weekend.

Transparante prijzen

Van bij het begin bespreken we met u onze aanpak én tarieven, in alle openheid. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Totale discretie

Álles wat u ons vertelt is vertrouwelijk. We gebruiken die informatie alleen om uw belangen te verdedigen. Ook de contacten en de briefwisseling tussen advocaten onderling, maken deel uit van het beroepsgeheim.

Hoe het begon en hoe we evolueerden.

Desdalex Advocaten in Antwerpen werd in 1996 opgericht. Zes jaar later verhuisde het kantoor naar het ‘America House’ aan de Amerikalei. In 2015 vervoegde Claudia Van de Velde ons als eerste vrouwelijke vennoot. Onder haar begeleiding groeide onze expertise in gezins- en familiekwesties.

Vandaag vindt u ons nog altijd in het America House aan de Amerikalei, weliswaar met nog meer expert-advocaten, een ervaren administratief team én een klantvriendelijke en digitale werkomgeving. Intussen sloten we ruim 48.000 dossiers af en komen er elke dag nieuwe zaken bij.

Bij Desdalex Advocaten kunt u vertrouwen op een hechte groep met veel ervaring, die helemaal voorbereid is op de snelle evoluties in recht en samenleving.

Onze missie.

Van u een tevreden cliënt maken door uw zaak deskundig en efficiënt aan te pakken.