Kris Luyckx – Advocaat van de LGU-Bestuurders in de zaak van Sihame El Kaouakibi

Meester Kris Luyckx treedt op samen met mr. Tom Hermans voor de drie bestuurders die de voorlopig bewindvoerder hebben aangesteld.

Voor de ondernemingsrechtbank in Tongeren vond de eerste ronde plaats van de zaak van Sihame El Kaouakibi, de stichtster van Let’s Go Urban (LGU) en Vlaams Parlementslid van Open VLD.

Advocaat Kris Luyckx staat paraat, namens drie LGU-bestuurders die met een erg belastende audit van het bureau i-Force naar de ondernemingsrechtbank van Antwerpen trokken.

Wat begon als een discussie over transparant bestuur is uitgemond in een erg persoonlijke strijd. ‘Er zijn geen winnaars, alleen maar verliezers’, zei Kris Luyckx. Toch is er één echte verliezer: Sihame El Kaouakibi.

Nieuwsbronnen

Het Belang Van Limburg; Sihame El Kaouakibi zou miljoen euro hebben versluisd; Maandag 29 maart 2021, klik hier om het artikel te bekijken.

Knack; Hoe El Kaouakibi vijanden maakte: ‘Neem maar ontslag, uw kop gaat rollen’ ,klik hier om het artikel te bekijken.

 

Meer artikels over ondernemingsrecht

Arts raakt deels verlamd door foutief uitgevoerde epidurale verdoving

Het slachtoffer in deze zaak, die zelf arts is, nam Mr. Kris Luyckx & Mr. Nina Verbrugge onder de arm om uiteindelijk een verdiende schadevergoeding...

Lees verder

De fiscale bemiddeling als ontmijning voor uw geschil met de fiscus

U voelt zich niet gehoord in uw geschil met de fiscus en blijft steeds stuiten op dezelfde volhardende houding van de fiscus? Misschien kan de...

Lees verder