Kris Luyckx – Advocaat van de LGU-Bestuurders in de zaak van Sihame El Kaouakibi

Meester Kris Luyckx treedt op samen met mr. Tom Hermans voor de drie bestuurders die de voorlopig bewindvoerder hebben aangesteld.

Voor de ondernemingsrechtbank in Tongeren vond de eerste ronde plaats van de zaak van Sihame El Kaouakibi, de stichtster van Let’s Go Urban (LGU) en Vlaams Parlementslid van Open VLD.

Advocaat Kris Luyckx staat paraat, namens drie LGU-bestuurders die met een erg belastende audit van het bureau i-Force naar de ondernemingsrechtbank van Antwerpen trokken.

Wat begon als een discussie over transparant bestuur is uitgemond in een erg persoonlijke strijd. ‘Er zijn geen winnaars, alleen maar verliezers’, zei Kris Luyckx. Toch is er één echte verliezer: Sihame El Kaouakibi.

Nieuwsbronnen

Het Belang Van Limburg; Sihame El Kaouakibi zou miljoen euro hebben versluisd; Maandag 29 maart 2021, klik hier om het artikel te bekijken.

Knack; Hoe El Kaouakibi vijanden maakte: ‘Neem maar ontslag, uw kop gaat rollen’ ,klik hier om het artikel te bekijken.

 

Meer artikels over ondernemingsrecht

Het groeiend probleem van phishing: de moeilijke grens tussen onwetendheid en nalatigheid

Wat is Phishing ? Phishing kan omschreven worden als een vorm van oplichting waarbij de fraudeur via elektronische communicatiemiddelen de beveiligingscodes, aangemaakt met de bankkaart...

Lees verder

De fiscale bemiddeling als ontmijning voor uw geschil met de fiscus

U voelt zich niet gehoord in uw geschil met de fiscus en blijft steeds stuiten op dezelfde volhardende houding van de fiscus? Misschien kan de...

Lees verder