Kris Luyckx – Advocaat van de LGU-Bestuurders in de zaak van Sihame El Kaouakibi

Geactualiseerd op 26 januari 2022

Meester Kris Luyckx treedt op samen met mr. Tom Hermans voor de drie bestuurders die de voorlopig bewindvoerder hebben aangesteld.

Voor de ondernemingsrechtbank in Tongeren vond de eerste ronde plaats van de zaak van Sihame El Kaouakibi, de stichtster van Let’s Go Urban (LGU) en Vlaams Parlementslid van Open VLD.

Advocaat Kris Luyckx staat paraat, namens drie LGU-bestuurders die met een erg belastende audit van het bureau i-Force naar de ondernemingsrechtbank van Antwerpen trokken.

Wat begon als een discussie over transparant bestuur is uitgemond in een erg persoonlijke strijd. ‘Er zijn geen winnaars, alleen maar verliezers’, zei Kris Luyckx. Toch is er één echte verliezer: Sihame El Kaouakibi.

Nieuwsbronnen

Het Belang Van Limburg; Sihame El Kaouakibi zou miljoen euro hebben versluisd; Maandag 29 maart 2021, klik hier om het artikel te bekijken.

Knack; Hoe El Kaouakibi vijanden maakte: ‘Neem maar ontslag, uw kop gaat rollen’ ,klik hier om het artikel te bekijken.

 

Meer artikels over ondernemingsrecht

Laatste Nieuws Update

ASSISEN. Jury oordeelt volgende week over Poolse man die mogelijk buurvrouw en ex een mes in de keel stak: “Mijn DNA op dat mes? Ja,...

Lees verder

Consumentenwetgeving: wat bij de aankoop van een paard?

Op 1 juni 2022 trad in België een nieuwe consumentenwetgeving in werking als gevolg van twee nieuwe Europese richtlijnen. Deze nieuwe wetgeving heeft ook invloed...

Lees verder