Bemiddelingstraject starten?

Maak een afspraak in ons nieuwe advocatenkantoor ten Noorden van Antwerpen.

Binnen Desdalex Noord bieden wij naast gespecialiseerde advocaten in verschillende rechtsdomeinen ook bemiddeling aan. Onze erkende bemiddelaars op ons kantoor ten Noorden van de provincie Antwerpen vlakbij Brasschaat zijn onderlegd in verschillende rechtsmateries.

Ons kantoor Noord ligt op 13 kilometer van Brasschaat en is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

Onze bemiddelaars hanteren ook vaste prijspakketten waardoor u op voorhand weet welke prijs u moet betalen voor een bemiddelingstraject.

Bemiddeling in Noord Antwerpen

Bemiddeling is een alternatieve vorm van geschilbeslechting

Bemiddeling zorgt ervoor dat partijen het conflict in de hand houden. Een bemiddelaar draagt evenveel voor beide partijen en neemt daarbij een meerzijdig partijdige rol aan.

Op langere termijn kent een bemiddelingsakkoord betere gevolgen dan wanneer je een juridische procedure opstart.

Welke zaken gebeuren bij uitstek via bemiddeling?

  • Het sluiten van een ouderschapsplan
  • Het werken met een alimentatieovereenkomst
  • De kindrekening

Kinderen zijn immers gebaat dat hun ouders nog met elkaar spreken.

Door ons ook vlakbij Brasschaat te vestigen, trachten wij de bereikbaarheid van ons kantoor te verbeteren. Op die manier beogen wij het volledige Noorden van de provincie Antwerpen te bedienen.

Waarin specialiseren jullie bemiddelaars zich?

Onze bemiddelaars zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht, aansprakelijkheidsrecht, algemeen burgerlijk recht maar ook in familiezaken.

Zo kunt u een EOT afsluiten voor een vaste prijs. Het werken met vaste prijspakketten stelt ons in de mogelijkheid om transparant te zijn over zowel onze prijs als over onze werkwijze.

U weet wat u kunt verwachten en hoeveel u betaalt. Het is tevens een goedkope manier om te scheiden.

Waar ligt jullie kantoor voor bemiddeling in Noord Antwerpen?

Voor bemiddeling in Noord Antwerpen kan u terecht bij ons kantoor in Wuustwezel. Dit kantoor is via de Bredabaan eenvoudig te bereiken vanuit Brasschaat, Schoten en Ekeren.

Aan ons kantoor is ook een ruime parkeermogelijkheid voorzien. Als u met de wagen komt vanuit Brasschaat kunt u uw wagen parkeren op wandelafstand van ons kantoor in Wuustwezel.

Wenst u graag contact op te nemen? Klik dan hier!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws:

Proces tegen de 42-jarige Khaldoon Al-Baghdadi

ASSISEN: Khaldoon Al-Baghdadi veroordeeld tot levenslange opsluiting voor gruwelijke moord op Emmy Geboers De familie reageert opgelucht, maar...

Lees verder

Laatste Nieuws Update

ASSISEN: Khaldoon Al-Baghdadi veroordeeld tot levenslange opsluiting voor gruwelijke moord op Emmy Geboers De familie reageert opgelucht, maar...

Lees verder

Het “moederdossier”

Benoit D. krijgt 8 jaar cel voor verkrachting van 2 minderjarigen en bezit en verspreiding van beelden van...

Lees verder

Locatie

Poorthof 10
2990 Wuustwezel

Onze bemiddelaar

Mr. Véronique Behiels is door de Federale Bemiddelingscommissie erkend als bemiddelaar in familiezaken. Zij heeft jarenlange ervaring als advocaat in familierecht. Door haar praktijkervaring en juridische achtergrond is zij de geschikte persoon om dit te begeleiden. Zij schoolt zich voortdurend bij, zowel in haar hoedanigheid van advocaat als in haar hoedanigheid van bemiddelaar