Advocaat in Wuustwezel nodig?

Maak een afspraak in ons nieuwe advocatenkantoor.

Advocatenkantoor Desdalex werd opgericht in 1996 en heeft zijn wortels in Antwerpen. Sinds 2015 kent het kantoor een enorme groei en telt het reeds meer dan 25 advocaten.

De uitbouw van familierecht, strafrecht, ondernemingsrecht maar ook algemeen burgerlijke geschillen (zoals huurzaken, burenhinder, aansprakelijkheidsdossier, etc.) zorgen voor een enorm brede expertise in juridische zaken.

Nu ons cliënteel zich heeft verspreid over gans Vlaanderen en vooral ook ten noorden van de provincie Antwerpen, werd het tijd voor een extra kantoor!

advocatenkantoor wuustwezel

Desdalex advocaten besliste om een nieuw advocatenkantoor in wuustwezel te openen, een dorp in de Antwerpse Noorderkempen omringt door Brasschaat, Kalmthout, Brecht en Hoogstraten. Wuustwezel ligt vlakbij de Nederlandse grens waardoor ook ons cliënteel binnen deze regio kan bediend worden.

Zo is het vanaf nu ook mogelijk om op consultatie te komen bij onze gespecialiseerde advocaten. Binnen ons kantoor in Wuustwezel zal voornamelijk familierecht en jeugdrecht actief zijn maar ook huurgeschillen, aansprakelijkheidsdossier en burenhinder behandelen wij vanuit dit kantoor.

Onze collega die voornamelijk werkzaam zal zijn vanuit Wuustwezel is Evy Van Remoortel. Zij woont in Wuustwezel en bouwde de voorbije jaren onder leiding van Claudia Van de Velde een expertise uit binnen het familierecht waaronder echtscheidingen, alimentatiezaken, erfenissen en adoptiedossiers. Ook is zij gespecialiseerd in afstammingsrecht en is zij gecertificeerd jeugdadvocaat.

Doordat Wuustwezel een gemeente is tussen Antwerpen en Turnhout, bedienen wij ook dossiers voor de rechtbank in Turnhout.

Wenst u een afspraak te maken bij ons team Desdalex Noord? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws:

“Flash” regelt drugstransport van 1,4 ton cocaïne vanuit gevangenis

De advocaten van Yannick W. vonden dat er nog veel vragen onbeantwoord bleven. “Wie zijn de grote mannen...

Lees verder

Wat als het thuis echt mis loopt?  Wie moet de woning verlaten?

“Ieder huisje heeft zijn kruisje” …. Het is steeds een vraagteken wat er achter gesloten deuren gebeurt. Welk...

Lees verder

Hoe lang duurt het vooraleer ik gescheiden ben ?

In de top vijf van ‘meest gestelde vragen aan een echtscheidingsadvocaat’ kan men de volgende met zekerheid terugvinden:...

Lees verder

Locatie

Poorthof 10
2990 Wuustwezel