Vergroot je kennis en expertise

Ontwikkel je professionele vaardigheden

De Desdalex Academy helpt onze advocaten hun deontologische verplichtingen na te komen, door blijvend te voorzien in permanente vorming. Zo blijven onze medewerkers up-to-date van de nieuwste ontwikkelingen en wetgevingen in een inspirerende omgeving.

Met de Desdalex Academy bevorderen we de professionele groei en ontwikkeling van advocaten op elk niveau. Of u nu net bent afgestudeerd of al jaren in de juridische sector werkt, onze in-house opleidingen bieden u de mogelijkheid om uw vaardigheden te ontwikkelen en uit te breiden.

Als medewerker heeft u recht om 10 van de 20 verplichte punten in-house te verdienen. Zo blijft u zo up-to-date van de nieuwste ontwikkelingen en wetgevingen in een inspirerende omgeving van zowel nieuwe als doorwinterde advocaten..

We verwelkomen u graag bij de Desdalex Academy en ondersteunen u op uw professionele reis.

Desdalex

Opleidingstypes

Specifiek gerichte opleidingen

De Desdalex Academy voorziet in algemene juridische opleidingen die worden afgewisseld met zeer specifieke topics. Een algemene opleiding inzake rechtstaalbeheersing wordt dus bijvoorbeeld afgewisseld met een specifieke opleiding omtrent DNA-onderzoek of omtrent de boedelbeschrijving. Ook niet-juridische thema’s kunnen aan bod komen, zoals bijvoorbeeld een cursus agressiebeheersing of een potentieel levensreddende opleiding reanimatie en EHBO.

 

Een deel van onze opleidingen zijn gericht op specifieke rechtsgebieden, om uw kennis en expertise verder te ontwikkelen en uit te breiden. Denk hierbij aan opleidingen zoals:

  • Straf(proces)recht
  • Boedelbeschrijving
  • Aanpak van intrafamiliaal geweld
  • Nieuwe verbintenissenrecht

Algemene opleidingen

Daarnaast vinden we het enorm belangrijk om steeds te voorzien in een brede kennis en kunde. Om die reden bieden we ook algemene opleidingen aan, zoals bijvoorbeeld:

  • Jura gebruikersopleiding: leer optimaal gebruik maken van het jura-platform
  • Rechtstaalbeheersing: verbeter uw schrijf- en communicatievaardigheden in juridische taal
  • Opleiding overheidsopdrachten: leer de regelgeving en procedures rond overheidsopdrachten kennen
  • De richtlijn digitale communicatie toegelicht en gedemonstreerd: leer hoe u digitale communicatie inzet in uw juridische praktijk
  • Contracteren via online platformen: leer hoe u contracten opstelt en afsluit via online platformen.

Alle kennis op één plek verzameld

Maar er is meer: onze advocaten hebben steeds toegang tot een uitgebreide fysieke én digitale bibliotheek. We combineren daarbij externe databanken met een doorgedreven intern kennisbeheer. We blijven ook innoveren, zodat we al onze kennis zo goed mogelijk verzamelen op één centrale plek. Zo blijven we als organisatie inzetten op ontwikkeling en organische groei.

Kortom: een carrière bij Desdalex betekent dus ook een blijvende ondersteuning door onze Desdalex Academy.

 

Maar er zijn tal van voordelen die verder gaan dan onze interne opleidingen. Als medewerker heb je altijd toegang tot onze uitgebreide fysieke bibliotheek vol kennisbeheer en boeken. We blijven hier ook innoveren zodat we al onze kennis zo goed mogelijk verzamelen op één centrale plek.

Het belang van kennisdeling is iets dat we enorm koesteren en stimuleren. Het blijft dan ook onze missie om een cultuur van samenwerking en uitwisseling van expertise te creëren.

Zo blijven we ons als organisatie voortdurend ontwikkelen en groeien.

Ons team vervoegen ?

Is Desdalex jou op het lijf geschreven?
Laat ons weten wat je voor ons kan betekenen.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder