Vergroot je kennis en expertise

Geniet van volledige ondersteuning op uw professionele reis.

De Desdalex Academy ondersteunt onze advocaten bij het nakomen van hun deontologische verplichtingen. Of u nu net uw diploma hebt behaald of al jarenlang in de juridische sector werkt, onze in-house opleidingen bieden de mogelijkheid om uw vaardigheden uit te breiden en te versterken op elk niveau.

Als u als medewerker deze in-house opleidingen volgt, behaalt u meteen 10 van de 20 vereiste punten voor permanente vorming. Bovendien blijft u ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wetgevingen in een inspirerende omgeving, omringd door zowel beginnende als ervaren advocaten.

Desdalex

Opleidingstypes

Specifiek gerichte opleidingen

Bij de Desdalex Academy bieden we zowel specifieke als algemene opleidingen aan om uw professionele groei en expertise te bevorderen.

Specifiek gerichte opleidingen omvatten onder andere cursussen over DNA-onderzoek, boedelbeschrijving, agressiebeheersing en levensreddende EHBO. Deze worden afgewisseld met algemene juridische opleidingen zoals rechtstaalbeheersing.

Voorbeelden van specifieke rechtsgebiedgerichte opleidingen:

  1. Straf(proces)recht
  2. Boedelbeschrijving
  3. Aanpak van intrafamiliaal geweld
  4. Nieuw verbintenissenrecht

Daarnaast bieden we een reeks algemene opleidingen aan, waaronder bijvoorbeeld:

  1. Jura gebruikersopleiding: Optimaliseer uw gebruik van het Jura-platform.
  2. Rechtstaalbeheersing: Verbeter uw schrijf- en communicatievaardigheden in juridische taal.
  3. Opleiding overheidsopdrachten: Begrijp de regelgeving en procedures met betrekking tot overheidsopdrachten.
  4. De richtlijn digitale communicatie toegelicht en gedemonstreerd: Leer hoe u digitale communicatie effectief kunt inzetten in uw juridische praktijk.
  5. Contracteren via online platformen: Ontdek hoe u contracten kunt opstellen en afsluiten via online platformen.

Bij de Desdalex Academy staan we klaar om u te ondersteunen in uw continue professionele ontwikkeling met zowel gespecialiseerde als brede kennis en vaardigheden.

Alle kennis op één plek verzameld

Een carrière bij Desdalex betekent dus ook een blijvende ondersteuning door onze Desdalex Academy.

Bij Desdalex geniet u niet alleen van de voordelen van onze interne opleidingen, maar ook van een uitgebreide fysieke en digitale bibliotheek. Onze aanpak omvat het samenvoegen van externe databanken met een grondig intern kennisbeheer. We blijven voortdurend innoveren om al onze kennis centraal te verzamelen, waardoor onze organisatie blijft streven naar ontwikkeling en organische groei.

Krijg toegang tot onze uitgebreide fysieke bibliotheek en voortdurende innovatie om kennis op één centrale plek te houden. Onze toewijding aan kennisdeling en samenwerking bevordert een cultuur waarin expertise wordt gedeeld, wat resulteert in voortdurende groei en ontwikkeling voor ons als organisatie.

Ons team vervoegen ?

Is Desdalex jou op het lijf geschreven?
Laat ons weten wat je voor ons kan betekenen.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder